Effektiv og sikker implementering og drift

Som en førende leverandør af kapitalmarkedsløsninger i Norden, er vi meget opmærksomme på, at vores kunder ikke kun vælger et system. De vælger også en langvarig samarbejdspartner, som implementerer effektivt, og som sikrer at de er tilfredse, ved at have fokus på kommunikationen i samarbejdet.


Vi kender brancherne indgående gennem tæt samarbejde over mange år, og mange af vores medarbejdere har haft ansættelse i brancherne. Det gør, at den service, Vitec yder dig, er tæt på din hverdag og praktisk orienteret ift. din drift.

Services udgør måske en lille del af det samlede budget, når du vælger at skifte leverandør af kapitalmarkedsløsninger, men det er den investering, som gør, at du kommer hurtigt i drift, og som sikrer, at du opnår det størst mulige afkast af din investering i en ny kapitalmarkedsplatform.

Vi formidler gerne uforpligtende kontakt til en række referencekunder, som har erfaring med vores services.

Vi har ressourcerne til at stå bag dig, og vi ved nøjagtig, hvad der skal til, for at vores krævende kunder opnår en effektiv og sikker drift. Vi er i markedet kendt for at yde exceptionel service inden for: