Software til det finansielle marked

Om Vitec

Vores løsninger opfylder alle professionelle krav til portefølje- og risikostyring, treasury og børshandel og de bruges af nogle af de mest succesrige virksomheder i markedet

Vores services dækker alt fra rådgivning og analyse, over integration og implementering til hosting. Vi er kendt for effektive samarbejder, hvor der tages vare om hele processen. Vores support er fokuseret på at skabe værdi for kunderne, og vi har derfor en kontinuerlig udvikling af systemerne ift. både kundeønsker og ny lovgivning. Med en kundeorienteret tilgang til markedet og langvarige kunderelationer har vi udviklet os til i dag at være ca. 70 medarbejdere fordelt på vores hovedkontor i Odense og en afdeling i Norge.

Mission
Vitec leverer forretningskritiske systemløsninger til finanssektoren karakteriseret ved høj kvalitet og kundetilfredshed.

Vision
Vi vil fremme værdiskabelsen i vores kunders forretningsprocesser. Vi vil gøre det med udgangspunkt i vore modulære standardrammesystemer, vores store viden og erfaring i finanssektoren og vores evne til at tilbyde en konkurrencedygtig ydelse. Vi vil gøre det i hele kundens værdikæde.

Værdier
Samarbejde
Troværdighed
Handlekraft