Hosting

Vitec hosting sikrer effektiv og økonomisk optimal drift af kapitalmarkedssystemer

Når du har valgt leverandør af kapitalmarkedsløsninger, er det en god idé at undersøge muligheden for at købe hosting fra samme leverandør. Ved at vælge hosting fra din systemleverandør sikrer du dig, at du kan holde én leverandør ansvarlig for en effektiv og optimal drift med høj oppetid

Hvilket niveau af hosting du kan forvente dig af din systemleverandør, samt hvad omkostningerne hertil er, skal naturligvis afklares på forhånd, men det er afgørende, at din leverandør kan følge med udviklingen i din virksomhed.

Vitec hosting er på niveau med det, som tilbydes af markedets største udbydere. Økonomisk er det konkurrencedygtigt, og sikkerhedsmæssigt er det i top. Du har derfor en aktuel mulighed for at optimere på driften af dit kapitalmarkedssystem ved at få dit Vitec system hosted hos Vitec.

Vi tilbyder en række hostingpakker, som i nogen grad kan tilpasses den enkelte kunde, og som giver mulighed for at udvide i takt med, at løsningen vokser i omfang og/eller i datamængde. Vores erfarne service account managers står klar til at give en vurdering af mulighederne for hosting af dit system ved at stille de rigtige spørgsmål til den nuværende og fremtidige drift.

Vi kender brancherne indgående fra et tæt samarbejde over mange år, og flere af vores medarbejdere har haft ansættelse i brancherne. Det gør, at vi kan byde ind med kvalificeret viden om integration til jeres egne systeminfrastruktur fra vores hosting og ikke bare sender bolden videre til en anden. Målet er tilfredse kunder, og her kan vi fremvise en god track record.

Vi formidler gerne en uforpligtende kontakt til referencekunder, som har erfaring med vores hosting.