Ny projektleder på Vitec holdet

Vi ønsker Anette Juul Larsen velkommen på Vitec holdet, hvor hun den 1. januar 2017 startede som projektleder.

Hos Vitec skal Anette være med til at sikre fortsat fremdrift i projekter, der håndterer nyudvikling af forretningsmæssig og teknisk karakter. Anette tager fra starten fat på et allerede igangsat 2017 projekt, nemlig CRS med PORTMAN Report Designer, der er et nyt rapporteringsværktøj, som de første kunder kan implementere i løbet af året.

anettejl

Om Anette 
Anette har 19 års erfaring inden for softwareudvikling og projektledelse; 12 år som softwareudvikler, efterfulgt af 7 års erfaring som projektleder af IT projekter inden for forskellige brancher.

Med Anettes ansættelse sikrer vi, at Vitec fortsat fastholder kvalitet og rettidig levering af vores projekter og leverancer.

 


 

 

 

PensionDanmark vælger PORTMAN fra Vitec

Pressemeddelelse

Vitec Aloc A/S har indgået aftale med PensionDanmark omkring porteføljestyrings systemet PORTMAN, som fremover vil blive brugt til at håndtere PensionDanmarks formue på pt. 194 mia DKK. Aftalen har en værdi på ca. 8 MDKK, samt et årligt løbende abonnements beløb.

PensionDanmark har vurderet at Vitecs løsninger matcher de behov PensionDanmark har til et system, hvorved man kan håndtere forskelligartede aktivtyper.

Vitec Aloc's PORTMAN løsning baserer sig på en markedskonform platform, med muligheden for at tilføje forskellige moduler i takt med at behov og krav løbende ændrer sig i et dynamisk marked.

  • Vi har valgt PORTMAN fordi det giver os en omkostningseffektiv løsning og en løsning som samtidig er simpel og moderne, udtaler Anders Bruun, CFO PensionDanmark.
  • Vi er både glade og stolte over at PensionDanmark køber ind på Vitecs forretningsmodel, hvor partnerskabet, gennemsigtighed og det langsigtede samarbejde, funderet på en stabil produktplatform skal sikre fælles succes i mange år frem, udtaler Kim Møller Jensen, CEO Vitec Aloc A/S.

PensionDanmark
PensionDanmark er et kundeejet arbejdsmarkedspensionsselskab, hvor 694.000 lønmodtagere har deres pensionsordning. De er beskæftiget på 25.300 private og offentlige virksomheder, og er omfattet af overenskomster mellem 11 fagforbund og 29 arbejdsgiverforeninger.

Vitec Aloc A/S
Vitec Aloc A/S er en del af Vitec Software Group. Vitec Aloc A/S tilbyder løsninger der opfylder alle professionelle krav til portefølje- og risikostyring, treasury og børshandel og de bruges af nogle af de mest succesrige virksomheder i markedet. Vores services dækker alt fra rådgivning og analyse, over integration og implementering til hosting.

For mere information kontakt:

Kim Møller Jensen, CEO Vitec Aloc A/S, telefon +45 6313 6176
Lars Stenlund, CEO Vitec Software Group, telefon +46 70 659 49 39

Published: 13:00 CET 02-12-2016 /GlobeNewswire /Source: Vitec Software Group AB / : VIT B /ISIN: SE0007871363

 

Ny Product Manager for PORTMAN og IDEAS

Vi kan med glæde annoncere, at vi netop har ansat Rasmus Grinderslev i stillingen som Product Manager i Vitec. Rasmus begyndte som forretningsudvikler i virksomheden i foråret 2016, og overgår pr. 1. januar 2017 til rollen som Product Manager, hvor Rasmus vil blive overdraget produktansvaret for både PORTMAN og IDEAS.

Hvad vil ansættelsen betyde?
Valget af Rasmus som Product Manager bunder først og fremmest i hans stærke evne til at sætte sig ind i kundens behov og at koble disse til produktet og de tekniske muligheder for løsningen. Det vil styrke Vitecs evne til at forstå og imødekomme de konkrete forretningsprocesser, der gør sig gældende hos vores kunder.

Rasmus’ visionære tilgang til produktområdet skal samtidig være garant for, at Vitec er på forkant med udviklingen og markedet generelt – med det formål at højne vores kunders konkurrenceevne mærkbart.

MRasmused Rasmus bag rattet og det samlede Vitec-hold i ryggen vil vi desuden sikre optimal udnyttelse af produkterne PORTMAN og IDEAS, som er baseret på samme it-platform. Det betyder, at vores kunder vil opleve en bredere produktunderstøttelse i hele investeringsprocessen.

Om Rasmus
Siden Rasmus blev ansat hos Vitec, har han arbejdet med forretningsudvikling både inden for IDEAS og PORTMAN. Rasmus har 18 års erfaring fra den finansielle sektor, heraf 10 år inden for Asset Management – både som rådgiver, controller, Middle Office medarbejder og driftsleder. Han besidder desuden et bredt instrumentkendskab og stor erfaring inden for UCITS, AIFMD og MiFID II.

Vi glæder os til at realisere de muligheder, vi ser i Rasmus Grinderslev som Product Manager og den værdi, det vil give vores kunder.


 

 

Succesfuld Vitec Dag 2016 afviklet

På Klampenborg Galopbane spillede vi på flere heste

For 4. år i træk var vores kunder inviteret til Vitec Dag, som nu har bidt sig fast som en årlig tilbagevendende begivenhed, med støt stigende deltagerantal. I år blev arrangementet afviklet på Klampenborg Galopbane.

På den faglige bane fik deltagerne inspiration og videndeling fra Vitec selv, ligesom der blev sat fokus på tendenser og fremtidsperspektiver på den finansielle bane. Som gæstetalere havde Vitec inviteret Lars Bo Bertram, fra Bankinvest, Sylvia Kiesewalter fra Deutche Börse og Lasse Jonasson fra Copenhagen Institute for Futures Studies.

vitecdagrytter JPG


Herefter var der god tid til at networke, da deltagerne sidst på dagen fik en rundvisning i staldene på Klampenborg Galopbane. Efter et særligt Vitec hestevæddeløb, kunne vi kåre en glad vinder, som havde satset på den rigtige hest. 

   
Det siger deltagerne

"Meget fint arrangement, gode og informative indlæg"

"Interessante indlæg"

"Godt mix med både interne og eksterne foredragsholdere"

"Gode og fine omgivelser"

"Generelt et super godt arrangement"

"Flot arrangement"

Vi siger på gensyn i 2017, hvor vi allerede har nye ideer i støbeskeen.