Partnere

CMPCapital Market Partners

CMP støtter aktørerne på kapitalmarkedet, gående fra de største nordiske banker, over datacentraler til asset managers og corporate treasury. De leverer indsigt i forretning, teknologi og andre specialer på tværs af aktivklasser og markedsaktiviteter.

CMP tilbyder deres erfaring og specialistviden til at understøtte videnbaserede beslutninger, samt at medvirke til at være katalysator for medarbejderne i implementeringsfasen. I samarbejdet med CMP har Vitec en sparringspartner og et tilbud til kunderne, som dækker bredt i relation til krævende løsninger og komplekse integrationer.

 

 

First-Treasury-72dpi-200PIX

First Treasury

First Treasury er en ambitiøs konsulentvirksomhed, som er specialiseret i finanssektoren og finansiel teknologi.

Fra kontorer i København, Stockholm, Oslo og Sydney leverer First Treasury professionel konsulent- og forretningsservice til den finansielle sektor – samt til finans- og treasury afdelinger hos større, ikke-finansielle virksomheder i Europa og Australien.

First Treasury har mere end 10 års erfaring med finansielle virksomheders forretningsgange og –strategier. Kombineret med stærke kompetencer inden for Vitecs systemløsninger, herunder implementering, rapportering og integration, gør det First Treasury til en oplagt partner på området.

 

GoldPartner 200 pixMICROSOFT CERTIFIED PARTNER

Certificeringen er vigtig for os, fordi vi forholder os proaktivt og professionelt til den platform, hvor vi understøtter vores kunders forretning, og fordi vi gennem certificering af medarbejdere og produkter sikrer, at vores kompetencer lever op til eksterne kvalitetskrav.

Yderligere bringer certificeringen os på forkant med udviklingen af Microsofts produkter, og dermed kan vi bedre rådgive kunderne om anvendelsen i forbindelse med vores produkter og services. Det sikrer en større værdi for kundernes investering i Vitecs løsninger og ydelser.

RISK REPAIR Risk20Repair20logo

Samarbejdet mellem Vitec og Søren Braes sætter os i stand til, i fællesskab, at tilbyde finansiel undervisning af høj kvalitet inden for aktuelle finansielle emner. Vores mål er at give finansielle medarbejdere på alle niveauer viden, inspiration og værktøjer, så de er godt rustede til at imødekomme udfordringerne på de komplekse og volatile finansmarkeder. 

Undervisningsformen er en effektiv blanding af teori, praktiske eksempler, workshops, realistiske case-studies, gruppediskussioner samt erfaringsudveksling med andre deltagere.

SIX Financial Information Danmark A/S                                                                                                     six logo sfimm

SIX har specialiseret sig i indkøb, forarbejdning og distribution af international finansiel information. Deres database indeholder strukturerede og kodede børsdata for mere end 16 millioner finansielle instrumenter.

Med kontorer i 23 lande bruger de deres lokale knowhow til at servicer kunder over hele verden og er blandt de største leverandører af finansielle data i Norden. I samarbejde med SIX producerer og distribuerer Vitecs systemløsninger store mænger af valide børsdata hver eneste dag.